Bany i decoració

Ceràmica, paviments i revestiments

Conduccions

Cuines

Ferretería i bricolatge

Impermeabilització i aïllaments

Materials bàsics

Solucions Eco-sostenibles

dissenycuines

prendremides

pressupost

Avís legal

INCATUR S.L.,

Avinguda Herois de 1808, n.102, 43720 L'Arboç.

1. INCATUR S.L., en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol,
de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'informa que:

La denominació social és INCATUR S.L..

El NIF és B-43124650.

El domicili social està a Avinguda Herois de 1808, n.102, 43720 L'Arboç.

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans que trobarà a la secció Contactar.

2. INCATUR S.L., informa que el web www.incatur.net té per objecte facilitar, al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels productes i serveis que presta.

3. INCATUR S.L., de conformitat amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i a la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus clientes.

(Veure la nostra Política de privadesa i Protecció de Dades.)

4. INCATUR S.L., es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al seu web o a la configuració i presentació d'aquest.

5. INCATUR S.L. no garanteix la inexistència d'errors a l'accés al web, al contingut, ni que aquest estigui actualitzat, encara que desenvoluparà els seus millors esforços per a que, en el seu cas, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los.

6. Tant el accés a aquest web como l'ús que pot fer-se de la informació continguda és de l'exclusiva responsabilitat de qui el realitza. L'usuari serà responsable de totes les accions que realitzi amb el seu identificador d' usuari. Així mateix, serà responsable d'escollir, com a clau i com a recordatori de la mateixa, contrasenyes i frases difícils d'endevinar. INCATUR S.L. no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o us de la informació.

7. INCATUR S.L. no assumeix responsabilitat alguna derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers als que es fa referència a la web.

8. La utilització no autoritzada de la informació continguda a aquesta web, així como la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de INCATUR S.L., donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

9. INCATUR S.L. no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es poden produir ni dels possibles danys que puguin causar-ne al sistema informàtic de l'usuari (hardware i software), els fitxers o documents emmagatzemats al mateix, com a conseqüència de la presencia de virus a l'ordinador de l'usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de www.incatur.net, d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades del mateix.